BORDUREN

Borduurkosten
Een geborduurd logo of een geborduurde naam geeft een grote toegevoegde waarde aan de kleding. Dat straalt weer af op de drager daarvan en op het bedrijf of dienst die hij of zij vertegenwoordigt. De kosten voor borduren zijn echter relatief laag ten opzichte van het verkregen resultaat.
Bovendien zijn de door Dorina geborduurde logo’s en teksten uitermate duurzaam, bestendig, kunnen tegen machinewassen en mangelen en zijn kleurecht.

Dorina computerborduren beschikt over een zeer groot aantal standaard lettertypen die in praktisch elke grootte en vorm geborduurd kunnen worden. Ook de door u gewenste lay-out kunnen wij geheel naar uw wensen invullen.

Borduurkaart
Het borduren van een logo vereist een z.g. borduurkaart. Deze borduurkaart is noodzakelijk omdat de computer van de borduurmachine het te borduren logo moet kunnen lezen. Het logo moet dus omgezet worden in voor de computer begrijpelijke taal. Daaraan zijn éénmalige kosten verbonden. De borduurkaart is bij vervolgopdrachten telkens weer te gebruiken mits de afmetingen niet meer dan +/- 15% van het origineel afwijken.

De borduurprijs wordt berekend naar het aantal steken dat de borduurmachine moet maken om het betreffende logo te borduren. De complexiteit en het aantal kleuren spelen daarbij geen rol. Uitsluitend het aantal te maken steken is prijs bepalend.